Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Urunk megkeresztelkedése - 2015. január 11.

2015.01.11

Urunk megkeresztelkedése vasárnap

2015. január 11.

 

 

  1. A mai vasárnap a Lullai, a Torvaji és a Tabi templomok felújítására adjuk adományainkat.

 

  1. Január 16-án (pénteken) az esti szentmise utánra összehívom az egyházközség képviselőtestületét, a 2014 évi számadás, és a 2015-évi költségvetés mértékelésére megvitatására a plébánia közösségi termébe.

 

  1. Egyházközségeinknek az idei évben is bált szervezünk. A bál bevételét templomaink felújítására ajánljuk fel, természetesen a községekből és a plébániatemplomból érkezettek arányában. Nagy öröm lenne, ha minél többen együtt tudnánk tölteni egy estét örömben, de annál nagyobb szeretetben. A bál időpontja február 7-e, helye az Önkormányzati iskola ebédlője. A belépő ára 4000 Ft/fő, amely tartalmazza a vacsora árát is. Támogatói jegy is vásárolható 2000 Ft/ fő áron. Jegyek kaphatók január 25-ig a fíliákban az egyházközségi képviselőknél, illetve Hajduné Kocza Veránál a bútorboltban, valamint a sekrestyében és a plébánián.

 

  1. Aki szeretne a jövő évben szentmisét mondatni az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak.

 

  1. Akik feliratkoztak, hogy a jövő évre is kérnek Keresztény élet illetve Új ember újságokat, szíveskedjenek befizetni a sekrestyében január 25-ig. A Keresztény élet újság ára 9360 Ft/év, az Új ember újság ára 12400 Ft/év.

 

  1. Előre hirdetem, hogy az Ökumenikus imahét január 18-25-ig lesz az egész világon. A mi plébániánkon ezek az alkalmak a következőképpen alakulnak:

Január 19-én hétfőn a Katolikus templomban találkozunk este 6 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor

Január 20-án kedden az Evangélikus templomban találkozunk este 6 órakor, igét hirdet: Sándor Zsuzsa Noémi református lelkipásztor

Január 21-én szerdán a Református templomban találkozunk este 6 órakor, igét hirdet: Arató Lóránd evangélikus lelkész

Január 22-én csütörtökön Lullán a Katolikus templomban találkozunk este 6 órakor, igét hirdet: Arató Eszter evangélikus segéd lelkész

Január 23-án pénteken az Evangélikus templomban találkozunk este 6 órakor, igét hirdet: Sifter Gergely plébános

 

  1. Az ökumenikus imaalkalmak miatt a január 19-től a hétfő, kedd, csütörtök, pénteki szentmisék nem este, hanem reggel 7 órakor kezdődnek.