Advent 2. vasárnapja

2022.12.04

Advent 2. vasárnap

2022. december 4.

· Adventi időben a szentmisék rendje a következőképpen változik. Hétfőn reggel 600 óra (rorátés szentmise), pénteken reggel 600 óra (rorátés szentmise).

· Advent minden vasárnapján 1700 órától a város főterén ökumenikus gyertyagyújtás lesz.

· December 8-án, csütörtökön Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe van, főünnep, így 800 órakor lesz szentmise Tabon a plébánia templomban.

· Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új Ember, illetve Keresztény Élet újságokat előfizetni, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián.

· Templomunk karácsony előtti nagytakarítása december 10-én, szombaton lesz 1400 órai kezdettel. Nagyon kérem, hogy aki tud, segítsen.

· Karácsonyi virágokra szánt adományaikat köszönettel fogadjuk a kihelyezett perselyben, vagy a sekrestyében!

· Előre hirdetem, hogy Lullán december 19-én, hétfőn 1600-tól gyóntatás, majd szentmise, Zalán december 19-én 1700 órától gyóntatás, majd szentmise lesz. A többi faluban, csak a szentmisék előtt lesz gyónási alkalom. Tabon pedig a hajnali szentmisék előtt 530 órától lesz gyónási alkalom a szentmise kezdetéig, valamint a vasárnapi szentmisék előtt.

· Akik még nem rendezték az idei évre egyházi hozzájárulásukat (egyházi adó), szíveskedjenek befizetni a sekrestyében, vagy a plébánián hivatali időben, valamint a csekkes mód is rendelkezésükre áll. Csekk az újságos polcnál megtalálható.