Adventi gyűjtés - Karitász

2023.12.30

Karitászcsoportunk nevében ezúton mondunk köszönetet minden adományozónak, aki a Mecsek Füszért Zrt. 400. sz. COOP ABC-jében, a Reál Élelmiszerüzlet ABC-jében és a Schmidt CBA Diszkontban megvalósuló adventi tartósélelmiszer és tisztálkodószer gyűjtésünkbe bekapcsolódott és adományával támogatta gyűjtési akciónkat.

Minden várakozásunkat felülmúlta a lakosság támogató szeretete és adakozása!

Köszönjük, hogy segítségükkel segíthettünk másokon! Az idén több, mint 750 kg adományt gyűjtöttünk, amelynek jelentős részét már Karácsony előtt célba juttattuk, a még összeállítására váró második rész pedig 2024-ben, az év elején kerül majd kihordásra.

A hozzánk eljuttatott adományokkal a Tabon és a hozzátartozó filíákban - Bábonymegyer, Lulla, Sérsekszőlős, Torvaj és Zala - élő nehéz sorsú embertársainkon tudunk segíteni.

Az adventi időszak minden családban a készülődés és sürgés- forgás jegyében zajlanak, amely alól a Karitászcsoport önkéntesei sem kivételek. Éppen ezért, kedves tabi Karitászosok, köszönjük fáradhatatlan munkátokat!

Megragadjuk az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk az októberben induló Caritas Junior programba bekapcsolódó diákoknak és csapatvezetőiknek, a gyűjtésbe való aktív és fáradhatatlan bekapcsolódásukért!

Köszönjük az üzleteknek, hogy az idei Adventben is befogadták gyűjtésünket!

Utolsó Vacsora Plébánia Tab Karitászcsoport nevében,

Sifter Gergely h.esperes-plébános és Dr. Vajda Péter karitász csoportvezető