Évközi 13. Vasárnap

2021.06.27

Évközi 13. vasárnap

2021. június 27.

  1. Július 4-én, vasárnap országos gyűjtés lesz, az úgynevezett Péter-fillér gyűjtés a Szentszék javára, így adjuk majd perselyadományainkat.
  1. Egyházközségünk pályázatot nyert a templom külső felújítására, amelynek nagyon örülünk! Elmaradhatatlan a torony zsalugátereinek cseréje, amelyet az elnyert összeg nem tartalmaz. A 6 db zsalugáter cseréjére gyűjtést hirdetek az Egyházközségben. Köszönöm a 250.000 Ft eddigi adományaikat, a jó Isten fizesse meg jóságukat!
  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a Plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható a Plébánia honlapján is. www.tabiplebania.hu
  1. Június 27-én, vasárnap a 1800 órakor kezdődő szentmise keretében ünnepli Lajos atya pappá szentelésének 60. évfordulóját. Ezt a szentmisét gyémántmisének nevezzük. Apostolkodjunk, hogy minél többen adhassunk hálát Lajos atyával együtt e jeles ünnepen.
  1. Június 29-én, kedden Szent Péter és Pál apostolok főünnepén 1800 órakor kezdődik a torvaji templomban a fogadalmi szentmise. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.