Évközi 13. Vasárnap

2022.06.26

Évközi 13. vasárnap

2022. június 26.

  1. Július 3-án, vasárnap országos gyűjtés van, az úgynevezett péterfillér-gyűjtés, így adjuk majd adományainkat.
  1. Június Jézus Szentséges Szívének hónapja, pénteken 1730 órától Jézus Szíve litániát imádkozunk.
  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a plébániatemplom búcsújának szervezésében kivették a részüket. A Jó Isten fizessen vissza mindenért százszorosan.
  1. Június 29-én, szerdán Szent Péter és Pál apostolok főünnepén Tabon a plébániatemplomban 700 órakor nem lesz szentmise. A torvaji templomban 1800 órai kezdettel megtartjuk a fogadalmi szentmisét, melyet Tomanek Péter püspöki irodaigazgató mutat be. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket.
  1. Július 4-7-ig éves lelkigyakorlaton veszek részt a Porta Pacis lelkigyakorlatos központban Bárdudvarnokon, a papság részére a lelkigyakorlatot Varga László megyéspüspök úr tartja. Ezért július 6-án szerdán 7 órakor nem lesz szentmise.
  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható a plébánia honlapján is. www.tabiplebania.hu