Évközi 15. Vasárnap

2023.07.16

Évközi 15. vasárnap

2023. július 16.

  • Plébános úr július 13-tól július 29-ig szabadságon van.
  • Szentmisék rendje a következőképpen alakul: hétköznap nincsenek szentmisék.

Július 23-án vasárnap: Reggel 8 órakor Tabon

930-kor a Zalai templomban lesz búcsúi szentmise, amelyet Fodor Béla atya balatonszárszói kisegítő lelkész úr mutat majd be.

  • Temetés ügyében az andocsi plébániát, illetve Fodor Béla balatonszárszói kisegítő lelkészt keressék a temetkezési vállalattal történő egyeztetés után. Az anyakönyvezés miatt pedig Vajda József akolitust, az egyházközség világi elnökét.
  • Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 6000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható a plébánia honlapján is. www.tabiplebania.hu
  • Az Egyházközség szervezésében gyalogos zarándoklatot hirdetünk Andocsra, 2023. augusztus 15-én, kedden. Csatlakozzanak hozzánk, hogy együtt adhassunk hálát az andocsi Szűzanyának! Jelentkezni lehet 2023. augusztus 11-ig a sekrestyében szentmisék előtt és után, vagy a tabi plébánia elérhetőségeinek egyikén. Jelentkezéskor kérjük megadni a nevet, elérhetőséget. A zarándokfüzet ára 300 Ft/fő, a csak oda utat vállalók estében a buszköltség 500 Ft/fő.