Évközi 16. Vasárnap

2022.07.17

Évközi 16. vasárnap

2022. július 17.

  1. A plébános úr július 14-től július 30-ig szabadságon van.
  1. Szentmisék rendje a következő képpen alakul: hétfő kivételével hétköznap nem lesznek szentmisék.

Július 24-én vasárnap:

Reggel 8 órakor Tabon Fodor Béla balatonszárszói kisegítő lelkész úr és 18 órakor Lajos atya misézik.

930-kor a zalai templomban lesz búcsúi szentmise, amelyet Fodor Béla atya balatonszárszói kisegítő lelkész úr mutat majd be.

  1. Temetési ügyben a kőröshegyi vagy a balatonkiliti plébánost keressék a temetkezési vállalattal történő egyeztetés után. Az anyakönyvezés miatt pedig Vajda József akolitust, az egyházközség világi elnökét.
  1. Az Egyházközség szervezésében gyalogos zarándoklatot hirdetünk Andocsra, 2022. augusztus 15-én hétfőn. Csatlakozzanak hozzánk, hogy együtt adhassunk hálát az Andocsi Szűzanyának! Jelentkezni lehet 2022. augusztus 10-ig, a sekrestyében szentmisék előtt és után, vagy a tabi plébánia elérhetőségeinek egyikén. Jelentkezéskor kérjük megadni: nevet, elérhetőséget. A zarándokfüzet ára 300Ft/fő, a csak oda utat vállalók estében programfüzet a buszköltséggel együtt 500Ft/fő.
  1. Az esztendő fele eltelt, ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható a plébánia honlapján is. www.tabiplebania.hu