Évközi 2. Vasárnap

2023.01.15

Évközi 2. vasárnap

2023. január 15.

· Az ökumenikus imahét január 15-22-ig lesz az egész világon. A mi plébániánkon ezek az alkalmak a következőképpen alakulnak:

Január 17-én, kedden a református templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Endreffy Máté evangélikus lelkész.

Január 18-án, szerdán az evangélikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sifter Gergely h.esperes-plébános.

Január 19-én, csütörtökön Lullán a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zsuzsa Noémi református lelkipásztor.

Január 20-án, pénteken a katolikus templomban találkozunk 1800 órakor, igét hirdet: Sándor Zoltán református lelkipásztor.

· Az ökumenikus imaalkalom miatt a pénteki szentmise nem este, hanem 700 órakor kezdődik.

· Szeretettel kérem a testvéreket, akinek lehetősége van, január 20-án, pénteken a szeretetvendégségre egy kis aprósággal vagy süteménnyel szíveskedjen segíteni, amely a katolikus iskola ebédlőjében lesz. Ha bármi oknál fogva eljönni nem tudnak, behozhatják a sekrestyébe vagy a plébániára. Segítő együttműködésüket a Jó Isten fizesse meg.

  1. Egyházközségi bálunkra cégek és magánszemélyek tombola felajánlását várjuk, amelyeket leadhatnak a plébánia hivatalban. Egyházközségi bálunk időpontja február 18. Jelentkezni lehet a plébánia elérhetőségein.Előre is köszönjük a szervezők nevében.
  1. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak. A szentmise stóladíja: 3000 Ft
  1. Az Új Ember újság ára 19.980 Ft/év és az Adoremus 14.880 Ft/év. Kérem, akik feliratkoztak, hogy erre az évre is szeretnének előfizetni, az éves díjat fizessék be a sekrestyében január 27-ig.