Évközi 22. Vasárnap

2022.08.28

Évközi 22. vasárnap

2022. augusztus 28.

  1. Szeptember 1-jén megkezdődik az új tanév, és ezzel együtt a hitoktatás is az iskoláinkban. Kérjük a kedves szülőket, hogy ne feledkezzenek meg gyermekeik vallásos nevelésére tett ígéretükről és engedjék, hogy a világi tanulmányok mellett a hittanórákon és a vasárnapi szentmiséken Istent és az ő tanítását megismerjék.
  1. A Szent Gellért Római Katolikus Általános Iskola tanévnyitó szentmiséje szeptember 1-jén, csütörtökön a 800 órakor kezdődik. A szentmisét Varga László megyéspüspök úr mutatja be.
  1. Előre hirdetem, hogy a megyeri templom búcsúját Kisboldogasszony ünnepéhez kötődően szeptember 11-én, vasárnap a 930 órakor kezdődő szentmise keretében tartjuk.
  1. Az esztendő fele eltelt, ha tehetjük, az egyházi adó befizetésével tegyünk eleget az egyházi kötelezettségünknek.
  1. Az egyházközség és az iskola közös szervezésében Családi napot tartunk szeptember 24-én szombaton, ez évben Bábonymegyeren! A családi napunkat ez évben Bábonymegyer Község Önkormányzata is támogatta 200.000 Ft-tal, amit hálásan köszönünk. A főzőversenyre családok, iskolai-óvodai osztályok-közösségek illetve baráti társaságok jelentkezését várjuk, amelyhez a húst ingyenesen biztosítjuk. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein, illetve a katolikus iskolában és óvodában lehet!