Évközi 24. Vasárnap

2022.09.11

Évközi 24. vasárnap

2022. szeptember 11.

  1. Szeptember 14-től a szerda reggeli szentmisék az új tanév ideje alatt 800 órakor kezdődnek.
  1. A sérsekszőlősiek fogadalmi szentmiséjét Szent Kereszt felmagasztalása ünnepéhez kötődően a hegyi keresztnél tartjuk szeptember 18-án, vasárnap 930 órától. Amennyiben az idő nem engedi, akkor a templomban lesz ugyanezen időben.
  1. Az esztendő fele eltelt, ha tehetjük, az egyházi adó befizetésével tegyünk eleget az egyházi kötelezettségünknek.
  1. Az egyházközség és az iskola közös szervezésében Családi napot tartunk szeptember 24-én, szombaton, ez évben Bábonymegyeren! Ezt a rendezvényünket Bábonymegyer Község Önkormányzata is támogatta 200.000 Ft-tal, amit hálásan köszönünk. A főzőversenyre családok, iskolai-óvodai osztályok-közösségek illetve baráti társaságok jelentkezését várjuk, amelyhez a húst ingyenesen biztosítjuk. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein, illetve a katolikus iskolában és óvodában lehet!
  1. Előre hirdetem, hogy október 2-án, vasárnap tartjuk a sérsekszőlősi templom búcsúját, Szent Mihály főangyal tiszteletére a 930 órakor kezdődő szentmise keretében. A szokott feltételekkel teljes búcsú nyerhető. (Tiszta lélek, szentáldozás, Miatyánk, Üdvözlégy, Hiszekegy a Szentatya szándékára.)