Évközi 27. Vasárnap

2021.10.03

Évközi 27. vasárnap

2021. október 3.

Ünnepek, emléknapok:

Hétfő (október 4.): Assisi Szent Ferenc emléknapja

Péntek (október 8.): Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya,

Magyarország Főpátronájának főünnepe

  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a terménybetakarító hálaadás előkészítésében és lebonyolításában segítettek! Köszönöm mindenkinek, akik terményeket hoztak és süteményt, finomságokat hoztak!
  1. Október 3-a elsővasárnap, 1700 órától a plébániatemplomban szentségimádást tartunk Magyarország, Egyházmegyénk, Egyházközségeink lelki megújulásáért. Szeretettel hívom és várom a testvéreket!
  1. Október 8-án, pénteken Magyarok Nagyasszonyának főünnepén 800 és 1800 órakor lesznek szentmisék a plébániatemplomban.
  1. Október a Rózsafüzér hónapja, az esti misék előtt (hétfő, kedd, csütörtök, péntek és vasárnap) 1730 órától rózsafüzért imádkozunk!
  1. Október 10-én, vasárnap a 1100 órakor kezdődő szentmise keretében Varga László megyéspüspök ünnepélyesen kihirdeti, Ferenc pápa döntését, amelyben az Andocsi Kegytemplomot Bazilika rangra emeli. Mivel személyesen is jelen kell lennem, Tabon 1100 órakor nem lesz szentmise, de 1800 órakor lesz. A falvakban azonban a szokott rend szerint vasárnapi miserend lesz.
  1. Október 15-én, pénteken a plébániatemplomban este nem lesz szentmise, mert a Kaposvári Egyházmegye két napos zsinati ülésen veszek részt Kaposszentbenedeken.
  1. Október 23-án, szombaton a plébánia szervezésében családi napot tartunk az idei évben Sérsekszőlősön. Amelyre szeretettel hívjuk és várjuk Plébániánk családjait. Mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek közös programokkal. A főzőversenyhez várjuk a jelentkezéseket! Minden csapatnak 2 kg sertéshúst biztosítunk. A jelentkezéskor kérjük megnevezni, milyen húst szeretnének!