Évközi 27. Vasárnap

2020.10.04

Évközi 27. vasárnap

2020. október 4.

Ünnepek, emléknapok:

Szerda (október 7.): Rózsafüzér királynője emléknapja

Csütörtök (október 8.): Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya,

Magyarország Főpátronájának főünnepe

  1. A járványhelyzetre való tekintettel a templomokban a maszk viselése kötelező. Kérem, a 1,5 m-es távolságot továbbra is tartsák be, és fertőtlenítsék kezüket a templomba belépéskor és áldozás előtt. Kerülendő a kézfogás és marad a kézben áldozás.
  1. Október 4-én, vasárnap ismét országos gyűjtés van, az úgynevezett péterfillérek gyűjtése, amely a kialakult járványügyi helyzet miatt erre a vasárnapra került, így adjuk majd adományainkat.
  1. Október 4-én elsővasárnap van, 1300 órakor a bábonyi kápolnában is lesz szentmise, majd 1700 órától a plébániatemplomban szentségimádást tartunk Magyarország, egyházmegyénk, egyházközségünk lelki megújulásáért. Szeretettel hívom és várom a testvéreket.
  1. Október a Rózsafüzér hónapja, az esti misék előtt hétfőn, pénteken és vasárnap 1730 órától rózsafüzért imádkozunk.
  1. Október 8-án, csütörtökön Magyarok Nagyasszonyának főünnepén, 800 órakor lesz szentmise a plébániatemplomban.
  1. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik a terménybetakarító hálaadás előkészítésében és lebonyolításában segítettek! Köszönöm mindenkinek, akik terményeket hoztak!
  1. 2021. évi naptárak és a kalendárium kapható. Megvásárolhatók a plébániatemplomban az újságos polcnál, a fíliákban pedig a sekrestyében. Kalendárium 550 Ft, forgathatós naptár 350 Ft, egylapos falinaptár 50 Ft.