Évközi 33. Vasárnap

2021.11.14

Évközi 33. vasárnap

2021. november 14.

  1. November 21-én, vasárnap országos gyűjtés van a Karitász javára, amely adományokkal a rászorulókat támogatja Anyaszentegyházunk.
  1. November 18-án, csütörtökön este 1800 órai kezdettel Rátonyi Róbert zongoraművész estje lesz a templomunkban! Tiszteljük meg a művész urat, és minél nagyobb számban vegyünk részt ezen a szép lélekemelő eseményen! A belépés ingyenes!
  1. November 21-én, vasárnap, tartjuk a búcsúi szentmisét a lullai templomban 800 órakor, Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva. Ez az ünnep lesz Karitász csoportunk alapításának az ünnepe is, a Karitász tagjait különösen nagy szeretettel hívom és várom erre a szép alkalomra.
  1. November 21-én, vasárnap 930 órakor tartjuk a bábonyi kápolna búcsúját Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva.
  1. Előre hirdetem, hogy a Szent Erzsébet búcsúk miatt november 21-én a soros zalai szentmise kivételesen 1300-kor kezdődik.
  1. Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új Ember újságot vagy Adoremust előfizetni, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni.
  1. Akik még nem rendezték az idei évre egyházi hozzájárulásukat (egyházi adó), kérem, fizessék be a sekrestyében vagy a plébánián hivatali időben, valamint a csekkes mód is rendelkezésükre áll. Csekk az újságos polcnál megtalálható.