Évközi 33. Vasárnap

2023.11.19

Évközi 33. vasárnap

2023. november 19.

  • November 19-én, vasárnap országos gyűjtés van a Karitász javára, amely adományokkal a rászorulókat támogatja Anyaszentegyházunk.
  • Azok, akik a jövő évre is szeretnének Új Ember és Adoremus újságokat előfizetni, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre – mint erre az évre is – csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni. Az éves díjakról hamarosan tájékoztatom a Testvéreket.
  • Akik még nem rendezték az idei évre egyházi hozzájárulásukat (egyházi adó), szíveskedjenek befizetni a sekrestyében, vagy a plébánián hivatali időben, valamint a csekkes mód is rendelkezésükre áll. Csekk az újságos polcnál megtalálható.
  • Az egyházközség képviselőtestületének mandátuma lejár. Varga László megyéspüspök úr a kérésemre kinevezte az Egyházközség új képviselőtestületét. Ünnepélyes eskütételükre november 25-én, szombaton a 1100 órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében kerül sor. Ez az alkalom egyben Karitászcsoportunk megalapításának 5. éves évfordulója is lesz műsorral egybekötve, amely 1000 órakor kezdődik a plébániatemplomban az ünnepi szentmise előtt.
  • A 2024. évi naptárak és a kalendárium már kaphatók. Megvásárolhatók a plébániatemplomban az újságos polcnál, a fíliákban pedig a sekrestyében. Kalendárium 800 Ft, forgathatós naptár 600 Ft, gyerek naptár 400 Ft, egylapos falinaptár 50 Ft.