Évközi 5. Vasárnap

2022.02.06

Évközi 5. vasárnap

2022. február 6.

  1. Február 6., elsővasárnap, 1730 órától szentségimádást tartunk egyházmegyénk, egyházközségeink és Magyarország lelki megújulásáért, utána szentmise lesz 1800 órakor.
  1. Előre hirdetem, hogy február 11-én, pénteken este 1730 órától kezdjük a Lourdes-i kilencedet. A közös imádkozásra szeretettel hívom és várom a Testvéreket. A lourdes-i imádságot hétfőn, pénteken és vasárnap az esti szentmise előtt mondjuk.
  1. Február 11-én, pénteken az esti szentmise keretében ünnepélyesen kiszolgáltatom a betegek szentségét mindazoknak, akik felkészültek a szentség felvételére! Gyónás, áldozás… A betegek szentségének felvételét mindazok kérhetik, akik idősebb korúak és a betegség terheit hordozzák. Fiatalok is kérhetik, akik szintén súlyos betegség terhét hordozzák, esetlegesen komolyabb műtétre várnak, vagy orvosi kezelés alatt állnak.
  1. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak. A szentmise stóladíja: 3000 Ft.