Évközi 5. Vasárnap

2020.02.09

Évközi 5. vasárnap

2020. február 9.

Ünnepek, emléknapok:

Hétfő (február 10.): Szent Skolasztika szűz emléknapja

Péntek (február 14.): Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök,

Európa társvédőszentjei ünnepe

  1. Február 14-én, pénteken Szent Bálint (Valentin) vértanú ünnepéhez kapcsolódva 1800 órára szerelmesek miséjére hívom és várom a házaspárokat, jegyespárokat. Értük imádkozunk, majd a szentmise végén külön áldásban részesülnek, és kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Apostolkodjunk ez ügyben, hívjunk másokat is, hogy ez ne csak egy Amerikából érkezett felkapott dolog legyen, hanem hűségük közös ünnepe. A körülbelüli létszám miatt kérem, iratkozzanak fel, vagy jelentkezzenek a szentmisék előtt vagy után a sekrestyében, vagy a plébánia elérhetőségein.
  1. Az Egyházközség nagy zarándoklata 2020. március 17-24-ig Dél- Itáliába lesz, 8 nap 7 éjszaka félpanziós ellátással. A zarándoklat költsége 520 euró. Kérem, hogy akik jelentkeztek, a teljes összeget (320 euro) fizessék be a plébánián február végéig.
  1. Hálásan köszönöm azok munkáját, akik az egyházközségi bálunk szervezésében és lebonyolításában részt vettek. Köszönöm a nagylelkű felajánlásokat, amelyek nélkül nem tudtuk volna ilyen szinten megrendezni a bálunkat. Isten fizesse meg mindenkinek, akik bármit is tettek, akár fizikálisan, akár imádságok által kísértek és támogattak bennünket.