Krisztus Király vasárnapja

2021.11.21

Krisztus Király vasárnapja

2021. november 21.

  1. November 21-én, vasárnap országos gyűjtés van a Karitász javára, amely adományokkal a rászorulókat támogatja Anyaszentegyházunk.
  1. Krisztus Király vasárnapja van, az egyházi év utolsó vasárnapja. A mai szentmise végén ünnepélyesen kitesszük az Oltáriszentséget, elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát a felajánló könyörgéssel együtt. Akik ezen az ájtatosságon részt vesznek, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel.
  1. Akik a jövő évre is szeretnének Új Ember újságot vagy Adoremust előfizetni, kérem, szíveskedjenek jelezni a sekrestyében vagy a plébánián november végéig. Újság előfizetést a jövő évre is csak a teljes összeg (éves díj) befizetésével áll módunkban elfogadni.
  1. Akik még nem rendezték az idei évre egyházi hozzájárulásukat (egyházi adó), kérem, fizessék be a sekrestyében vagy a plébánián hivatali időben, valamint a csekkes mód is rendelkezésükre áll. Csekk az újságos polcnál megtalálható.
  1. 2022. évi naptárak és a kalendárium kapható. Megvásárolhatók a plébániatemplomban az újságos polcnál, a fíliákban pedig a sekrestyében. Kalendárium 600 Ft, forgathatós naptár 400 Ft, egylapos falinaptár 50 Ft.
  1. Egyházközségünk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőhöz benyújtott pályázatán, a plébániatemplom orgonájának felújítására 3.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült! A pályázati döntés a héten érkezett meg, a szükséges dokumentumok beküldése után a szerződéskötés következik.