Nagyböjt 1. vasárnap

2022.03.06

Nagyböjt 1. vasárnap

2022. március 6.

  1. Nagyböjt péntekjein 1715 órától keresztutat végzünk, szeretettel hívom és várom a Testvéreket!
  1. Húsvéti virágokra szánt adományaikat köszönettel fogadjuk a kihelyezett perselyben az újságos polcnál, valamint a sekrestyében!
  1. Az újság előfizetések ára 2022-ben a következők: Az Új Ember újság ára 15.000 Ft/év és az Adoremus 11.000 Ft/év. Kérem, akiknek jár, az éves díjat fizessék be március 13-ig, vasárnapig a sekrestyében.
  1. Aki szeretne ebben az évben szentmisét mondatni, az jelezze az időpontot minél előbb. Szentmisét mondathatunk élő és meghalt szeretteinkért. Ne feledkezzünk meg róluk, számukra ez lehet a legnagyobb ajándék, amely által segíthetünk rajtuk, hogy üdvösségre jussanak. A szentmise stóladíja: 3000 Ft.
  1. Ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a Plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható az Örömhírmondóban, illetve a Plébánia honlapján is, valamint csekken, amely az újságos polcról elvihető.