Nagyböjt 2. vasárnap

2022.03.13

Nagyböjt 2. vasárnap

2022. március 13.

  1. Nagyböjt péntekjein 1715 órától keresztutat járunk, szeretettel hívom és várom a Testvéreket.
  1. Húsvéti virágokra szánt adományaikat szíves fogadjuk a kihelyezett perselyben az újságos polcnál illetve a sekrestyében. A Jó Isten fizessen vissza mindenkinek érte százszorosan.
  1. Szeretettel kérem a Testvéreket, jelentkezzenek Passió éneklésére a kántor úrnál. Nem elfelejtve, ez egy szép szolgálat, mert aki énekel, az kétszeresen imádkozik.
  1. Az újság előfizetések ára 2022-ben a következők: Az Új Ember újság ára 15.000 Ft/év és az Adoremus 11.000 Ft/év. Kérem, akiknek jár, az éves díjat fizessék be március 13-ig, vasárnapig a sekrestyében.
  1. Március 20-tól április 3-ig az előző évhez hasonlóan tartós élelmiszereket gyűjtünk rászoruló embertársainknak. Adományaikat a Karitász juttatja majd el a rászorulókhoz. Ha ezt mindannyian megtesszük és legalább 1 kg adományt hozunk a templomba, újra nagyon sok családnak tudunk segíteni az irgalmas Jézus példáját követve.
  1. Előre hirdetem, hogy Lullán március 31-én, csütörtökön 1630-tól gyóntatás, majd 1700 órakor szentmise, Zalán 1745-től gyóntatás és szentmise lesz, húsvétra készülve. A többi faluban a szentmisék előtt lesz alkalom a szentgyónások elvégzésére.
  1. Ha lehetőségük van rá, kérem, tegyenek eleget egyházi kötelezettségüknek az egyházi adó befizetésével. Ennek összege 5000 Ft/fő, amelyet befizethetnek a szentmisék előtt és után a sekrestyében, a plébánián hivatali időben, valamint az CIB Bankban a Plébánia folyószámlájára (név és cím megadásával), amely megtalálható az Örömhírmondóban, illetve a Plébánia honlapján is, valamint csekken, amely az újságos polcról elvihető.